Hevosurheilun ravien juhlaa

Helsingin Vermossa ravattiin 15.5.2024 Hevosurheilu-lehden 100-vuotis juhlaravit Fiaren sponsoroiman 8. lähdön voitti An-Dorra ohjastajanaan Ville Tonttila

15.5.2024 tuttuun keskiviikkoiseen tyyliin oli taas ravi-ilta, mutta ei ihan tavanomaiseen tyyliin, vaan 100-vuotiaan Hevosurheilu-lehden kunniaksi. Maksuttomaan tapahtumaan 100 ensimmäistä paikalle tulijaa kestittiin kakkukahvein ja paikalla oli monenlaista oheistapahtumaa.

Hevosurheilun kumppanit Fiare, Hevosurheilun pohjoisen painotyöstä vastaava Kaleva ja digitilausprosessista vastaava Taikatilaus olivat sponsoroineet kukin yhden ravilähdön. Sponsorit pääsivätkin varsin läheisesti tutustumaan ravimaailmaan, sillä kunkin spionsorin kaksi uskaliainta laitettiin väliaikalähtöön yhden kierroksen ajaksi tuplakärryjen ensimmäisen pelkääjän paikalle ohjastamaan.

Fiaren Intianyksikön vetäjä Parishes Ranipa oli monen vuoden tauon jälkeen sattumoisin vierailulla Suomessa ja myös hän pääsi ohjastamaan ravihevosta. Liekkö siitä johtuvaa, että Intiassa ravit eivät ole suosittuja, että Parisheshin hevonen nousi heti lähdön jälkeen laukalle, mutta tapahtuman jälkeen tämä ei ohjastajaa itseään mitenkään haitannut.

Jutun avaava Vermon taltioima video esittelee amatööriohjastajien "Hevosurheilu-lehti 100v - Amazing Horse Race" -lähdön.

Hevosurheilu juhlii 100-vuotista taivaltaan koko vuoden 2024. Yksi erinomainen tapa juhlia heidän kanssaan on ostaa vaikka kuukaudeksi digilukupaketti ja mennä ilmaiseksi joku keskiviikko Vermoon tai joku muu päivä johonkin muualle katsomaan raveja.

Fiare start winner at Vermo 15.5.2024
Fiare start winner at Vermo 15.5.2024

Fiaren sponsoroiman 8. lähdön voitti An-Dorra niminen hevonen. Palkitsemisessa An-Dorra sai ylleen Fiare Media Toolsin loimen, jossa teksti "Meidän kanssa IT-projektit eivät lähde laukalle". Ohjastaja Ville Tonttila oli selkeästi huvittunut loimesta ja toivotaankin, että tästä tulisi kotitallilla An-Dorran lempiloimi. Hevonen itse on vasta uransa alkuvaiheessa ja Fiare toivookin hänelle paljon lisää hyviä stratteja.

Fiare Media Tools on toteuttanut BOLD CMS:n, sekä Pagebuilderin avulla hevosurheilu.fi sekä ratsastus.hevosurheilu.fi -sivustot.
Fiare Media Tools
www.fiaremediatools.com