Toimituksen työnkulkujen parantaminen Bold CMS:n avulla

Toimituksen työnkulkujen parantaminen Bold CMS:n avulla

Tiimityö niin oman toimituksen sisällä kuin myös kumppaniverkoston kanssa vaatii aina prosessin ymmärtämisen.

Tiimityö niin oman toimituksen sisällä kuin myös kumppaniverkoston kanssa vaatii aina prosessin ymmärtämisen. Nykyään olemassa olevilla etä-, hybridi- ja globaaleilla työskentelymalleilla prosessin ymmärtäminen ja sen kehittäminen yhdessä on entistäkin tärkeämpää. Automaatiolla voi olla ratkaiseva rooli prosessin toimivuuden varmistamisessa. Muun muassa siinä., että automatisoinnin avulla voidaan auttaa kaikkia tietämään, mitä heidän tulee tehdä, miten heidän on tarkoitus tehdä se ja kenet sen pitäisi tavoittaa. Eritasoisten töiden luominen ja purkaminen itsenäisesti toimivaksi järjestelmäksi luo toimivuutta.

Tarkastellaanpas toimituksellista prosessia. Toimitus tutkii kaiken sisällön. Ideointivaiheesta julkaisuun sisällön on käytävä läpi useita tarkistus- ja kehitysjaksoja päästäkseen vihdoin maailmaan. Nimittäin,

  • Sisällön ideointi ja luominen

  • SEO-syöttö ja muokkaukset

  • Tekijän syötteet

  • Sisällytä kuvia, hyperlinkkejä ja videoita tukemaan sisältöä 

  • Luo sisältöä eri kanaville mainostamista varten

Sisällöntuotantoa ja markkinointia ei ole helppo valloittaa ja hallita. Täytyy istua alas ja luoda toimiva suunnitelma. Tämä pätee myös toimituksen yleiseen työnkulkuun. On keksittävä ideoita ja vaiheita, jotka eivät ole vain yksinkertaisia, vaan myös helppoja journalisteillesi noudattaa.

Työnkulkujen suorittaminen Bold CMS:llä

Sisällön luominen vie paljon aikaa ja vaivaa. Mikäli haluat tarjota alkuperäistä, tarkoituksellista ja kohdennettua sisältöä yleisöllesi. Tämä tarkoittaa, että tutkit otsikoita, joita yleisösi pitävät merkityksellisinä, katsot trendikkäitä tarinoita ja luot edelleen luettelon ideoista, joista lukijasi hyötyisivät. Boldissa sisällöntuottajilla sekä tiimin sisällä että vierailevilla kirjoittajilla voi olla ainutlaatuinen alusta, jolla he voivat luoda ja tehdä yhteistyötä helposti. Siellä on myös tilaa luoda eri muotoisia juttuja, jotta rakennetta voidaan hieman rikkoa.

Systemaattinen työnkulku tarkoittaa vaiheiden luomista kaikille tiimin jäsenille. Esimerkiksi sisällöntuottaja, jolla on tehokas työnkulku, tietäisi, missä vaiheessa yhteistyö tulee voimaan. Sisällön luomisen jälkeen se välitettiin multimediavastaavalle. Sieltä se siirtyisi eteenpäin hyväksyntää varten. Ja sitten lopullinen arvostelu siirsi sen julkaisuun. Bold antaa sinulle nämä vaiheet, jotka yhdistäisivät tiimin ja antaisivat tilaa yhteistyölle ja yksilölliselle työlle.

Bold CMS-järjestelmässä voit myös hallita käyttöoikeustasoja. Tällä varmistetaan, että vaikka ydintiimi saattaa toimia järjestelmänvalvojina, jotka hallitsevat täysin kaikkea, pienemmillä vastuullisilla jäsenillä on pääsy asioihin, joihin he osallistuvat. Näin prosessin hallinta yksinkertaistuu tämän myötä.

Pääsyrajoitusten ansiosta voit tuoda monta yhteistyökumppania. Voit kutsua heidät samaan toimivaan ekosysteemiin, eikä sinun tarvitse huolehtia turvallisuudesta tai ylivoimaisesta datasta.

Julkaisua edeltävät vaiheet sisältävät ennalta asetetut tarkastuskierrokset, tarvittavat muokkaukset ja lisäykset. Varastossa on oltava tarpeeksi kuvia, joita voit käyttää käyttöliittymässäsi ilman huolta. Bold tuo valokuvaajillesi ja suunnittelijoillesi paikan photodumpeille – muut tiimin jäsenet voivat käyttää tätä ilman, että sinun tarvitsee lähettää erikseen kuvituskuvapyyntöjä. Tämä säästää aikaa ja tarjoaa korkealaatuisia kuvia.

Julkaiseminen on kaiken sisällön viimeinen vaihe – jaat sen haluamillesi alustoille. Bold auttaa sinua esikatselussa - miltä sisältö näyttää kullakin alustalla- Voit tehdä tarvittavia muutoksia, jotka sopivat spesifisti näihin alustoihin. Voit myös ajoittaa artikkeleiden julkaisun tiettyinä päivinä ja kellonaikoina. Voit myös muokata julkaistuja artikkeleita säilyttäen samalla vanhan julkaisuajan.

Bold auttaa sinua seuraamaan jokaisen blogisi ja kirjoittajasi suorituskykyä. Hallintapaneelin tiedot antavat sinulle nopean tilannekuvan julkaisujesi menestymisestä päivä ja viikkotasolla. Tällainen vankka työnkulku voi poistaa kaikki kitkat tiimien sisällä ja pitää asiat liikkeessä.

Uusimmat julkaisut

No stories found.
Fiare Media Tools
www.fiaremediatools.com