Tekoälyn hyödyntäminen modernissa CMS:ssä

Tekoälyn hyödyntäminen modernissa CMS:ssä

Bold CMS:n tekoäly- ominaisuudet: Tehosta ajankäyttöä automatisoinnilla

Boldin tekoäly- ominaisuudet tukevat ja auttavat toimittajaa työssään, eivät missään nimessä korvaa toimittajaa. Sen tarkoitus ei ole tuottaa artikkelien tekstiä itse. Tällä hetkellä Boldissa tekoälyä voi hyödyntää mm. otsikoiden, SEO kenttien, sosiaalisen median kuvausten ja push- ilmoitusten kenttien automaattiseen generointiin kirjoitetun jutun perusteella.

Esimerkiksi SEO kenttien täyttäminen oikein on hyvin tärkeää hakukonenäkyvyyden kannalta ja kasvattaa kävijämääriä. On yleistä, että nämä kentät jää toimittajilta kiirreessä joko kokonaan täyttämättä tai ne täytetään puutteellisesti. Tekoälyä hyödyntämällä myös nämä tärkeät kentät saadaan luotua automaattisesti ja oikealla tavalla Boldissa.

Kuvassa havainnollistetaan SEO kuvauksen ja otsikon vaikutusta hakukoneen näkymässä.
Kuvassa SEO otsikko (title) ja kuvaus (description) hakukoneen näkymässä.
Kuvassa näkymä Bold editorista ja SEO kenttien lisäämisestä tekoälyä hyödyntämällä.
Bold CMS:ssä yhdellä klikkauksella tekoäly ehdottaa sinulle muutamaa sopivaa vaihtoehtoa, joista voi helposti valita mieleisen.

Näiden lisäksi tekoälyä voi Boldissa hyödyntää myös mm. kirjoitetun tekstin uudelleenmuotoiluun, pitkän tekstin tiivistämiseen sekä artikkelin kääntämiseen toiselle kielelle. Viimeisin on erittäin hyödyllinen mikäli julkaisija haluaa julkaista saman jutun esimerkiksi suomeksi ja ruotsiksi. Tottakai käännös pitää tarkastaa läpi, mutta automaattinen käännös tehostaa työtä huomattavasti. Myös meidän sivustomme (fiaremediatools.fi, fiaremediatools.com) jutut on kirjoitettu sekä suomeksi että englanniksi, tässä Boldin automaattikääntäjästä oli meille huomattavasti apua.

Tekoälyä hyödyntäviä ominaisuuksia on odotettavissa lisää, ja onkin mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea on tulossa, sekä kuinka tekoälyä hyödyntävät ominaisuudet otetaan vastaan toimittajien keskuudessa pidemmällä aikavälillä.

Työskentelemme Fiare Media Toolsilla läheisesti toimituksen edustajien kanssa ja kuuntelemme heidän palautettaan ja toiveitaan myös tekoälyä hyödyntävien ominaisuuksien kehittämisen edistämiseksi.

Uusimmat julkaisut

No stories found.
Fiare Media Tools
www.fiaremediatools.com